Håranalys i Sundsvall och Jönköping

Feelgreater – Håranalys för människa, hund och häst

Vi jobbar i hela Sverige

Håranalys i Sundsvall och Jönköping

• Du beställer enkelt hem ditt provtagningsmaterial här.
• Vill du besöka oss i Hjo bokar du tid här.

Vi på Feelgreater verkar för medvetna livsval för att uppnå ett hälsosammare liv. Om du är intresserad av en håranalys i Sundsvall eller Jönköping, så har du kommit fullständigt rätt. Det gör jag genom att utföra en håranalys för att få en bild av mineralbalansen i din kropp för att upptäcka vad du bör äta mer utav och vad du bör undvika. Därefter får du hjälp med kostrådgivning för att klargöra vilka vitaminer och mineraler du har brist på och behöver tillskott för och vilka du har överskott av och bör minska på.

Fördelar med att göra en analys av håret

En håranalys är en livförsäkring som hjälper till att upptäcka och förebygga obalanser i kroppen. Det gör att du får en inblick i din ämnesomsättning samt hur du bör äta och leva för att uppnå en så god hälsa som möjligt. Det innebär att samtliga personer, oavsett åldrar, kan dra nytta av att analysera sitt hår.

Boka tid för hårmineralanalys

Vill du boka tid för håranalys i Sundsvall eller Jönköping, så är du hjärtligt välkommen att kontakta mig på Feelgreater via mejl, telefon eller kontaktformuläret ovan. Du kan beställa hem ett provtagningskit eller boka tid via min Bokadirekt sida. Du får svar på provtagningen efter ca 3 veckor tillsammans med kostrådgivning och rekommendationer på kosttillskott.

Du är varmt välkommen till Feelgreater, när du i Sundsvall eller Jönköping vill ha hjälp av mig, Pernilla J Fredeby. Kom ihåg att jag gör allt för dig och jag ger mig aldrig innan du är helt nöjd.